Република Македонија можеби ќе треба да плати од 36 до 360 милиони евра за нелегалното прислушување

Република Македонија можеби ќе треба да плати од 36 до 360 милиони евра за нелегалното прислушување

Најмалку 14 новинари веќе водат постапки за да се утврди кој ги прислушувал и ќе бараат дебело...

Првата изјава на Трамп по победата: Америка нема да прифаќа ништо помалку од најдоброто

Првата изјава на Трамп по победата: Америка нема да прифаќа ништо помалку од најдоброто

Иако американскиот интерес ќе биде на прво место ќе најдеме начин да соработуваме со сите...

Борба против пожари кои не се под контрола

Борба против пожари кои не се под контрола

По неколку тешки денови за пожарните служби во Нов Јужен Велс од вкупно 60 пожари, неколку се...

 • Република Македонија можеби ќе треба да плати од 36 до 360 милиони евра за нелегалното прислушување

  Република Македонија можеби ќе треба да плати од 36 до 360 милиони евра за нелегалното прислушување

 • Првата изјава на Трамп по победата: Америка нема да прифаќа ништо помалку од најдоброто

  Првата изјава на Трамп по победата: Америка нема да прифаќа ништо помалку од најдоброто

 • Борба против пожари кои не се под контрола

  Борба против пожари кои не се под контрола