Копачки за Балкан

Минатата седмица на стадионот на Лајло Јунајтед Слога за време на тренинзите беше и спортскиот амбасадор на Boots for Balkans, фудбалската ѕвезда од А–лигата Даниел Георгиевски. За време на двочасовната посета тој даваше автограми и се дружеше со младите фудбалери. Повеќе од 100 пара копачки беа донирани.