Subscribe!

Дигитални изданија на Австралиско Македонски Неделник и Австралиско Македонски Денес


12 месечна претплата на двата весника за $220 што ќе ги добивате секој Вторник и секој Четврток во електронска верзија на вашиот мобил, таблет, лаптоп или компјутер.

Бидете информирани за се што се случува во заедницата, во Македонија и во Австралија. 

Се што треба е да ни ги пратите вашите податоци.

Име и презиме:
Е-мејл:
Порака: