Национална премиер лига на НЈВ, 17 коло, Натпреварот Маркони – Рокдаел Илинден откажан

Минатава сабота беше откажана средбата на колото поради дождливото време што го направи теренот небезбеден за игра. Двата клуба ќе се договорат во иднина кој термин најдобро им одговара за да се одигра средбата од шеснаесеттото коло.

Во недела, на 9 јуни, Рокдаел Илинден ја пречекува екипата на подмладокот на Вестерн Сиднеј Вондерерс со почеток во 15 часот.

ТАБЕЛА

Рокдаел Илинден 38
АПИА Леикард 37
В.С. Вондерерс 37
Маркони 34
Сиднеј Јунајтед 33
Блектаун Сити 31
Сент Џорџ Сити 30
Сент Џорџ Саинтс 21
Волонгонг Вулвс 20
Манли Јунајтед 20
Сиднеј Олимпик 19
НЈВ Спирит 15
Хилс Брамбис 15
Сатерланд Шаркс 10
Централ Кост Маринерс 8
Сиднеј 8

Останати вести