Алтона Маџик Вардар – Мелбурн Виктори 0:0

Пријателскиот натпревар што се одигра на стадионот на Вардар заврши нерешено без голови. Продолжува соработката на Алтона Маџик Вардар, нашиот највисоко рангиран клуб во Викторија,  и А—лигашот Мелбурн Виктори. Во подготвителниот период  за загревање на моторите Мелбурн Виктори изминативе неколку сезони организира натпревари со повеќе екипи од пониските лиги.  Еден од клубовите со кој имаат традиционална соработка е нашиот Вардар.

Останати вести