Асанж со рап им се обрати на австралиските гласачи

asanz

Џулијан Асанж, кој се наоѓа во Амбасадата на Еквадор во Лондон, не ги одби продуцентите да се појави во пародијата „Ти си гласот”.

 

Видеото е продуцирано од Џордано Нани и Хуго Фарант и се шегува на сметка на изборите во Австралија.Продуцентите биле изненадени кога Асанж ја прифатил понудата да рапува во спотот.

„Сфативме дека и тој како нас може да ги види хуморот и моќта на ваквиот скеч“, рекоа продуцентите.

Останати вести