Беби Зекировски меѓу ВИП гостите на филмскиот фестивал

На 12,13,14 септември оваа година се одржа филмскиот фестивал Порт Стефанс Филм Фестивал во Нелсон Бај.

На овој филмски фестивал имаќе претставници од нашата Македонска Заедница што учествуваа во официјалниот дел на фестивалот со краток филм – ”Wrong Game”
Филмот е во режија на Омер Зекировски а продуцент на филмот е Беби Зекировски од Sydney Australia.
На отворањето на фестивалот Беби Зекировски беше поканет како ВИП гостин во придружба на познатиот австралиски актер Robert Mamone, познат по улогата на “Fat Tony” од познатата серија “Underbelly”
На отворањето Беби Зекировски беше претставен како претставник на Македонската Заедница во Австралија.

Останати вести