Јелена Јованова можно е да игра во новиот филм за Џејмс Бонд

Македонската актерка Јелена Јованова би можела да добие улога во новиот филм за Џејмс Бонд.

Јелена (29) играше во филмот “Земја на крв и мед”, на Анџелина Џоли и сега би можела да има поголем спех во кариерата бидејќи влезе во вториот круг кастинг за филмот за агентот 007 кој сега има наслов Бонд24.
– Дојдоа до мене преку кастинг менаџерка од Сараево, вели Јованова. Додава дека не одела на аудиции туку е избрана врз основа на видео-снимки.

Останати вести