Продолжува турнејата на Јордан и Гонце

Успешните концерти на Јордан Митев и Гонце Гогова во организација на АММД Никола Карев продолжуваат со распродадениот настан во Сиднеј минатава сабота. В петок, на 4 октомври, закажан е дополнителниот концерт во Grand Neret Reception, за карти и резервации  јавете се кај Аце  0417 128 641, Стојан 0404 410 848 или во Grand Neret Reception 9401 4488.

 

 

Останати вести