Лерин најуспешен во турнирот на поткрепители на Престон Македонија

Минатава недела, на 27 октомври, на игралиштето на Престон Македонија во Резерво се играше “Preston Makedonija Supporters Cup”.

Овој аматерски турнир го играа повеќе екипи со по 6 играчи во тим. Регистрацијата беше $150 долари и настапија:
-Car Samoil FC – Borce Dimoski
– Gruev Kickers FC
– Preston Makedonia 90s FC
– Ckembari FC
– Vicho Planina FC
– Bitola FC
– Lerin FC
– Ohrid FC
– Vardar FC
– Strumica FC
– Krale Marko FC
Дента ентузијастите ги покажаа своите умешности, а најуспешни како победници на овој мал турнир беа играчите на Лерин ФК.

Останати вести