Македонска делегација во Парламентот на Западна Австралија

Минатиот петок во Парламентот на Западна Австралија претставници на македонската заедница беа гости на претседателот на собранието господин Мајкл Садерланд и претставникот за Карин Тони Крстичевиќ. Слика од настанот ни испрати потпретседателот на Македонската општина за Западна Австралија, Крис Ангелков.
Нашата заедница треба да вложува напори и поголема активност како оваа бидејќи има потреба од позитивни примери за самите нас и идните генерации.

Останати вести