Миранда Кер е новото заштитно лице на Сваровски

Светски познатата куќа за луксузни кристали, австриската Сваровски, одлучи за свое ново заштитно лице во рекламните кампањи да ја ангажира австралиската манекенка и топ модел Миранда Кер.

 

Покрај рекламни постери, кои се веќе подготвени за големата кампања, изработена е и телевизиска реклама со синооката Миранда, за која во Сваровски веруваат дека ќе биде вистинки бум.
Фотографскиот дел на новата кампања ја изработил еден од најпопуларните фотографи во светот за ваков тип фотографија, англискиот фотограф Ник Најт.

Останати вести