Три Мисици за еден месец — Која Македонка е најубава?

Три македонски мисици – една за Мис Глоуб, друга за Мис на свет, трета за Мис Бикини…Која од трите убавици според вас го заслужува приматот Мис Македонија?

 

Останати вести