Најдоброто од Македонија

Сликите се како илјада зборови. Ви пренесуваме дел од прекрасната атмосфера на забавата во Мелбурн, на која настапија пеачите Анета Арсовска, Спасен Силјановски и најсмешниот комичарот Марјан Георгиевски.

Двата концерта што се одржааа во петокот и саботата имаа многубројна публика која уживаше во извонредниот спој на талентот и младоста до доцна во ноќта.
МКУД “Никола Карев” од Мелбурн со избраниот тим од Македонија повторно докажа дека умее да го избере најквалитетното што денеска може да се прикаже од стариот роден крај.
Непропуштајте да ги видите во живо на концертите што останаа во Џилонг на 11 октомври, Волонгонг на 17 октомври и Сиднеј на 18 и 25 октомври.
За повеќе информации кај Аце Петровски на 0417 128 641.

Останати вести