ХОРОР ВИКЕНД: Отпатувал на Бали и бил нападнал од пајаци

Едно утро на пределот на стомакот забележал невообичаена црвена линија. Веднаш се обратил кај лекар кој му дал антихистиминик, бидејќи се сомневале на обичен убод. 

Патувањето на Бали за Австралиецот Дилан Томас се претворило во ноќна мора. Викендот за опуштање со пријателите на ова дваесет и едногодишно момче не поминал според неговиот план.

Едно утро на на пределот на стомакот забележал невообичаена црвена линија. Веднаш се обратил кај лекар ко му дал антихистиминик, бидејќи се сомневале на обичен убод.

Но, црвената линија се повеќе се проширувала. Кога повторно се јавил на лекар, откриено е дека го полазал тропски пајак, кој направил буквално патека на неговото тело.

Останати вести