Отвореност и соработка

Минатава сабота во Мелбурн се одржа консултативно собрание на задграничните комитети на ВМРО—ДПМНЕ на кој беа присутни раководителите од Перт, Аделаид и Мелбурн.

Трајковски Трајче, Стефан и Петре Цуцулис, Мендо Димовски, Предраг Ивановски, Трајан Кузманов, Џими Котевски, Дејан Кочишки, Сашо Наумовски и Томе Стојановски најавуваат голема транспарентност и засилено дејстување и соработка со јавноста. На средбата беше присутен и пратеникот Васко Наумовски, кој следниот ден беше и на комитската вечера во Фераро Рецепцијата.

Останати вести