Презентациона вечер на младите Лавови

Во неделата, на 30 септември, се одржа трофејната вечер за подмладокот на Престон Македонија. Во екипата под 7 години што ја води Џес Цветковска,  се доделија трофеи за партиципација на : Мустафа Асаду, Брендон Будески, Џеми Додевски, Димитар Крстаноски, Оливер Митиќ, Дилан Ристески, Џулиан Станковски, Казуми Там и Петар Трајчески.

Од екипата под 9 години под водство на тренерот Оливер Станковски и менаџерот Здравко Трајкоски, трофеи за партиципација добија: Стефан Бузевски, Хавиер Циcита, Џек Казнс, Џејмс Рајан Џеронимо, Лука Глигоревиќ, Џејми Груевски, Сајед Али Сина Хамид, Филип Петревски, Лука Станковиќ, Адриан Станковски, Џејк Николас Трајкоски.

Екипата под 11 години под водство на тренерот Антони Греч и менаџерот Лана Камилиери: Даниел Абделрахман, Али Атош, Билал Атош, Ендру Камилиери, Патрик Крими, Брок Хадсон Лука, Марчелино Ханона, Томас Латкоски, Кристофер Трајчески и Климент Трајчески.

Останати вести