Нема да верувате дека секоја од овие жени има 70 колограми

На фотографијата што ја гледате прикажани се 6 жени од Австралија кои имаат по 70 килограми но секоја изгледа сосема поинаку: по височина, дебелина, начин на градба… а тежат исто.

Со оваа фотографија австралискиот магазин Мари Клер сакал да им посочи на жените дека не треба да се оптоваруваат со својата тежина, и дека таа не го диктира изгледот и расположението. Инаку, просечната Aвстралијанка има – точно 70 килограми.

Останати вести