Струмичкиот бал ќе се памети

Во неделата, на 3 ноември, во рецепцијата Гранд Нерет, се одржа традиционалниот Струмички бал. На него настапи “Пицикато Бенд” со Верица Русева и Катерина Тодорова. По обичај нашите струмичани во весело расположение и меѓусебно дружење го одбележаа својот настан. Меѓу присутните го забележавме и општинскиот советник и поранешен градоначалник на општина Витлси, господинот Стеван Козмевски.

Останати вести