Прослава на јубилејот на Тетовското друштво “Шар Планина”

По повод својот 25 годишен јубилеј, Австралиско Македонското тетовско друштво “Шар Планина”, и во чест на празникот Голема Богородица, го организираше својот редовен годишен бал во сабота, во The Grand Reception во Епинг.

Гостите беа забавувани со богата програма а меѓу присутните беше и конзулката на Република Македонија, Бети Коруновска.

Останати вести