Тијана Дапчевиќ ќе ја претставува Македoнија на Евросонг

Без размислување реков – да

Тијана најави спектакуларен настап и очекувања за добар пласман со голем број на 12-ки од земјите на Балканот – Србија, Босна, ЦрнаГора и Хрватска каде што таа е популарна.

Инаку, Тијана веќе 20 години е активна на музичката сцена во Македонија и надвор од неа. Таа е дипломиран музичар, зад себе има пет студиски албуми, а се занимава и со водителство и актерство

Останати вести