Весело и полно со изненадувања

СКОПСКИ БАЛ 2014
Социјалното македонско друштво Скопје од Мелбурн минатава сабота во Мелроз Ресепшон го одржа својот традиционален бал.

Организацијата по традиција нуди богата вечера и многу изненадувања, зачинети со прекрасна старокрајска музика. Голем број скопјани и нивните пријатели го искористија настанот за весела дружба во пријатна атмосфера.

Останати вести