Врањевци го прославија Митровден

Минатава сабота во Гранд Нерет рецепцијата во Епинг Селското друштво Врањевци го славеше Митровден. На оваа слава имаше повеќе од 300 гости кои, со музика и во добро расположение, до доцна во ноќта го славеа верскиот празник на своето родно село.

 

Останати вести