Ветувања, ветувања: Владата е определена да го негува и унапредува македонскиот јазик

Ветувања, ветувања: Владата е определена да го негува и унапредува македонскиот јазик

Новата Влада искрено и силно е посветена да го негува и да го унапредува македонскиот јазик,...

Регистриран е радиоактивен облак на Европа, нуклеарен инцидент во Русија или Казахстан од септември

Регистриран е радиоактивен облак на Европа, нуклеарен инцидент во Русија или Казахстан од септември

Радиоактивен облак над Европа во изминатите неколку недели навестува дека се случила несреќа во...

One Nation - клучна на изборите во Квинсленд

One Nation - клучна на изборите во Квинсленд

За Полин Хенсон, ли­дер­ката на пар­тија One Nation, ова е можеби почеток на врвот на нејзината...

  • Ветувања, ветувања: Владата е определена да го негува и унапредува македонскиот јазик

    Ветувања, ветувања: Владата е определена да го негува и унапредува македонскиот јазик

  • Регистриран е радиоактивен облак на Европа, нуклеарен инцидент во Русија или Казахстан од септември

    Регистриран е радиоактивен облак на Европа, нуклеарен инцидент во Русија или Казахстан од септември

  • One Nation - клучна на изборите во Квинсленд

    One Nation - клучна на изборите во Квинсленд