30 ГОДИШНА ПРОСЛАВА ОД ФОРМИРАЊЕТО НА СОЦИЈАЛНОТО ДРУШТВО “БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ” во Мелбурн

30 ГОДИШНА ПРОСЛАВА ОД ФОРМИРАЊЕТО НА СОЦИЈАЛНОТО ДРУШТВО “БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ”  во Мелбурн со

СВЕЧЕН БАЛ

ВО САБОТА, НА 26 ОКТОМВРИ, 2013 ГОД.

ВО ГОЛДЕН СТАР РЕЦЕПТИОН,15  ЅАЛЕ ДРИВЕ, ЕППИНГ

СО ПОЧЕТОКВО 6.30 ЧАСОТ НАВЕЧЕР

Овој бал е одлична

прилика заеднички да го прославиме овој голем јубилеј на Струшкото Друштво,

со песна и оро, со сите наши роднини и пријатели.

СИТЕ СТЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ

ВЕ ПОКАНУВА УПРАВАТА

За карти кај Богоја Тасески на тел: 94704230

За информации јавете се кај претседателот Наумче Пејоски,

или кај секретарот Вента Пачоски тел: 52 761019

Останати вести