Бал на могилчани

Друштвото Могила од Сиднеј на 13 септември го одржува својот традиционален годишен свечен бал во Спортскиот центар Илинден во Рокдаел. Ќе има богата вечера со неограничено количество на виски, вино, 3-4 видови пиво и сите други безалкохолни пијалоци. Ќе има богата програма со песни, музика, хумор и богата лотарија.

За повеќе информации и карти кај Трајан на 0401 050 092 и кај Мише на 0404 463 211.

Останати вести