Бал на пензионерите од Северен Мелбурн

Федерацијата на пензионерските групи од северниот дел на Викторија ги известува сите свои членови дека на 7 септември го организира годишниот бал за 2014 година, а по повод 23 годишнината од независноста на Македонија. Балот ќе се приреди во Фераро рецепцијата со почеток во 10 до 16 часот.
За карти и информации кај: Јанко 9466 1772; Косте 9466 2610; Вита 9466 1084; Ило 9465 7083 и Тоде 9466 4980

Останати вести