Балканска вечер на Сиднам Македонија

Фудбалскиот клуб Сидам Парк Македонија на 13 септември организира балканска вечер. Ноќта ќе има одлична вечера и прекрасна музика со групата Златен тон. За повеќе информации јавете се кај Џесика Смургевска на 0417 554 615.

Останати вести