Демирхисарски пикник во Баларат

Културно –социјалното друштво Демир Хисар од Мелбурн ги известува своите членови и пријатели дека организира пикник за 2013 година.
Пикникот ќе се одржи во Баларат, покрај езерото, во паркот, во недела, на 22 декември.
За децата ќе има изненадување и Дедо Мраз ќе им дели бонбони, а за возрасните се организира богата лотарија.
Сите се добредојдени!

Останати вести