Духовна музика во Македонската Адвентистичка Црква во Футскрај

Во сабота, на 8 ноември, од 19 до 22 часот на 242 Gordon Street, Footscray Vic. ќе се одржи концерт на духовна музика во Македонската Адвентистичка Црква во Футскрај. За повеќе информации јавете се на телефон 042 593 299.

Останати вести