Групно патување до лековитите бањи во Мори

Претседателот на Пензионерската група Hobson Bay, Јован Кралевски организира 15 дневна турнеја до лековитите бањи во Мори. Цената е само $550 по човек и во оваа цена е вклучен патот во двата правци и 14 ноќевања. Турнејата започнува на 15 март 2014 година, а последен ден за резервирање е 1 февруари 2014. Бројот на места е ограничен на 48. За информации кај Јован на 03) 9314 8585 или мобил: 0434 088 440.

Останати вести