Јубилеен 30 годишен бал

Управата на КУД Христијан Тодоровски Карпош в сабота, на 12 октомври 2013, го организира традиционалниот годишен бал по повод 11 октомври, денот на востанието на македонскиот народ. Балот ќе се одржи во Grand Neret Reception (19 Saliki Avenue, Epping) со почеток во 18:30 часот.

За повеќе инфо:
Свето 0412 325 886
Војо 0417 354 626
Мирко 0409 399 242
Раде 0432 934 512

 

Останати вести