Њукастел бара учител и ученици за македонски јазик

Македонската заедница од Њукастел бара учител/ ученици за македонски јазик
–имате формална квалификација или работно искуство
– имате голем интерес да учите деца од 5 до 18 години
– сакате да го научите Македонскиот јазик за подобра комуникација со вашите најблиски
Тогаш, ве молиме јавете се до:
Macedonian Saturday School
PO Box 79
Hamilton NSW 2303

Останати вести