Пикник на тетовци

Австралиско Македонското Тетовско друштво “Шар Планина” го одржува својот редовен годишен пикник по повод ослободувањето на Тетово, во недела, на 17 ноември во Бримбанк Парк, во Кило со почеток во 11:00 часот. Сите се добредојдени. За повеќе информации кај: Ванчо 9459 8425 и Свето 0418 971 484.

Останати вести