Радовишка средба во парк

Во недела, на 1 декември во 10:00 часот, ќе се одржи Радовишка средба во паркот Yan Yean, Reservoir. Се покануваат сите што се од Радовиш и околината со нивните пријатели од Македонија. За повеќе информации кај Ванчо 03) 9459 8425.

Останати вести