Свечен бал на Могилчани во Сиднеј

Друштвото Могила од Сиднеј на 6 декември оваа година го одржува својот традиционален годишен свечен бал во Спортскиот центар Илинден во Рокдаел. Ќе има богата вечера со неограничено количество на виски, вино, 3-4 вида на пиво и сите видови на безалкохолни пијалоци. Ќе свират и пеат групата Златни Крилја и Петра.

Картите се само $60 долари, а за деца половина цена во која добиваат комплет вечера. За повеќе информации и резервации кај претседателот Трајан на 0401 050 092. На вечерта ќе се додели наградата на Заслужен Могилчанец. Добредојдени се сите а посебно гостите од Њукастел, Мелбурн, Волонгонг и Канбера.

Останати вести