Свечен бал на струшкото друштво “Браќата Миладиновци”

Социјалното друштво “Браќа Миладиновци” од Мелбурн ќе го одржи својот традиционален годишен свечен бал на 25 октомври ВО GOLDEN STAR RECEPTION, 15 YALE DRIVE, EPPING. Картите се само $50 за возрасни и $30 за деца до 12 години.

Во оваа цена е вклучена богата вечера со секакви пијалоци, шише виски на секоја маса, одлична музика и богата лотарија.

СИТЕ СТЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ

За карти и информации кај:
Иле Кајмакоски на 0418619318
и кај Слободан Нелкоски на 0419870095

Останати вести