Подигање на знамиња во чест на 8 септември

Совет на Макеоднската Заедница за Мелбурн и Викторија

 

Ве каниме да учествувате на традиционалната церемонија за кревање на знамињата, по повод 8ми септември, денот на независноста на Република Македонија.
На централниот градски плоштад в недела, на 8 ми септември, во 11: 00 часот.

Останати вести